Ana SayfaDonanım & YazılımClubhouse Hesabımı Android ve iOS'ta Nasıl Silebilirim?

Clubhouse Hesabımı Android ve iOS’ta Nasıl Silebilirim?

Bu makalede Android ve iOS’ta Clubhouse hesabınızı nasıl sileceğinizi veya devre dışı bırakacağınızı göstereceğiz. Clubhouse hesabınızı kalıcı olarak silmek için gerekli adımları ve ses tabanlı sosyal platformla ilişkili tüm verileri detaylandıracağız. O halde daha fazla uzatmadan, hadi başlayalım.

Clubhouse Hesabını Kalıcı Olarak Devre Dışı Bırakma Adımları

Android ve iOS’ta clubhouse hesabınızı silme işlemleri bire bir aynıdır. Biz bu haberimizde bir Android cihazındaki silme veya devre dışı bırakma adımlarını göstereceğiz:

  • Clubhouse uygulamasını açın ve sağ üstteki profil avatarınıza dokunun. Ardından, Ayarlar menüsünü açmak için sonraki sayfanın sağ üst köşesindeki dişli simgesine dokunun.

Ayarlar sayfasında, ” Hesap ” üzerine dokunun. Ardından, silme işlemini harekete geçirmek için “ Hesabı Devre Dışı Bırak ” öğesini seçin.

Android ve iPhone'da (iOS) Clubhouse Nasıl Devre Dışı Bırakılır veya Silinir

Şimdi Clubhouse’un hesabın devre dışı bırakılmasıyla ilgili standart uyarısını ve bunun hesabınız için ne anlama geldiğini göreceksiniz. “ Anlıyorum ” seçeneğine dokunmadan önce okumanızı öneririz. İşleminizi onaylamak için alttaki ” Hesabı Devre Dışı Bırak ” düğmesine basın.

Android ve iPhone'da (iOS) Clubhouse Nasıl Devre Dışı Bırakılır veya Silinir

Clubhouse hesabınızı devre dışı bıraktığınızda, uygulama içinde tamamen gizlenir. Şirket, geri yüklemek veya yeniden etkinleştirmek için 30 gün içinde tekrar giriş yapabileceğinizi söylüyor. Bunu yapmayı seçerseniz, hesabınız normale döner ve uygulamada başkaları tarafından görünür hale gelir. Belirtilen 30 gün içinde tekrar giriş yapmazsanız, Clubhouse hesabınızı tamamen silecektir.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_img
1,220BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
1,340TakipçilerTakip Et

SON HABERLER